Met de vaste en gerenommeerde opleidingspartner Hofstra Trainingen BV met leslocaties in Noord- en Oost-Nederland, examenlocaties in het gehele land en in-company-lesmogelijkheden worden voor klanten van a.p.scheltinga organisatieadvies | managementondersteuning effectieve veiligheids- en arbocursussen verzorgt tegen een concurrerend tarief. Klik hier voor het cursusaanbod.

De cursussen kunnen bij voldoende deelname (vaak al vanaf 4 tot 8 personen!) eventueel bedrijfsintern verzorgt worden. Natuurlijk worden deze cursussen afgesloten met een geldig examen. Af en toe zijn voor voornoemde cursussen diverse subsidieregelingen aanwezig (zowel voor verlet- als cursuskosten). Daarnaast kunnen de cursussen op verzoek en afhankelijk van beschikbaarheid op aaneensluitende middagen en avonden gegeven worden zodat productieverlies zoveel mogelijk wordt beperkt. Ook voldoen bepaalde cursussen aan de CCV-eisen ten behoeve van de code 95 (groot-rijbewijs). Voor meer informatie neem u contact op met a.p.scheltinga organisatieadvies | managementondersteuning of Hofstra Trainingen BV. De contactgegevens van Hofstra Trainingen BV zijn hier te vinden.

Wilt u weten of een medewerker zijn VOL-VCA of Basisveiligheid (VCA) heeft behaald, of wilt u controleren of er geen diplomafraude wordt gepleegd, check dan het Centraal Diploma Register (CDR) door hier te klikken.Wij ondersteunen u graag!

Neem contact met ons op om uw situatie te verkennen.

Contact